Bedste Træpiller

Står du med en næsten tom træpilleovn og overvejer, hvilke piller du skal købe næste gang. Så læsvidere. I det følgende kommer der en oversigt over Bedst i Test af forskellige træpiller.

Nr. 5 - Davidsen 8 mm træpiller

Disse træpiller er fremstillet i Danmark og er lavet af 100% træ. Det har ingen tilsætningsstoffer og har kun et minimalt indhold af aske og smuld.

Nr. 4 - Heatlets Standard 6 mm

Træpillerne er lavet i 100 % gran- og fyrtræer.

Disse har en meget høj brændværdi og et lavt vandindhold. Det er meget besparende for din pengepung og med den høje brændværdi gør du noget godt for klimaet.

Nr. 3 - Heatlets Premium Træpiller 8 mm

Træpiller af høj kvalitet og er meget velegnet til nye pilleovne, hvor der stilles høje krav til miljø og kvalitet. Disse piller har også en høj brændværdi.

Nr. 2 - Neova Træpiller 8 mm

Neova passer til alle fyr og ovne. Det er piller af høj kvalitet og de indeholder intet bindemiddel. Det er fremstillet af 100 % rent træ og har et lavt askeindhold på max 0,5%.

Nr. 1 - Greenwood8 mm træpiller - kåret til de bedste!

Træpillerne er en ren råvare uden bark, bindemiddel og tilsætningsstoffer. Med disse piller bliver du fri for slagger og forlænger dermed dit fyrs levetid.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten de her bidraget til dette indhold. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis shoppe armbånd. Derfor er dette indhold markeret.

Image: Pixabay, RVarney
Relaterede indlæg