Hvordan Behandler Man En Træterasse?

Der er noget rigtigt lækkert over at have en terrasse, der er lavet af træ. Det giver en helt særlig, hyggelig stemning, der minder om den oplevelse, man ofte får i et sommerhus på vestkysten. Sådan en type terrasse kræver dog lidt mere vedligeholdelse, end det eksempelvis er tilfældet ved en terrasse, der er belagt med fliser. I denne artikel får du svar på, hvordan du bedst behandler en træterasse.

Hvordan behandler man en træterasse? Først og fremmest, så skal du først behandle træet, når træet har et lavt fugtindhold og det er tørvejr. Herefter behandler du med en oliebaseret træbeskyttelse. Det er bedst at vælge en behandler, der har farvepigment, så træet er beskyttet med solens UV-stråler. Når det begynder at blive slidt af, så kan du så gøre det igen. Dette vil cirka være en gang om året. Du kan med fordel gøre det en gang hver sommer.

Hvis du gør dette, og sørger for at gøre det grundigt og i tørvejr hver eneste gang, så kan du sagtens få en meget lang levetid ud af din træterrasse, før den begynder at forfalde eller blive grim på nogen måde.

Hvis der er alger på træet, så er det vigtigt at fjerne dette med algemiddel, inden du giver behandlingen.

Image: Pixabay
Relaterede indlæg